Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 27 Disember 2011

Selamat Bertugas....

Hari ni dah mula masuk keje semula... Biasalah cikgu2 akan masuk awal seminggu dr murid2... mula ngn meeting... pastu hari ni tandatgn borang SBPA... Dah selamat aku terima ngn ambik pencen 60 tahun... mula2 nak ambik pencen 58thn ja... tup2 bila kira tak cukup pula perkhdmtn aku 30 thn... terpaksa la sign 60 tahun tapi masih kurang juga 1thn.... kenaikkan gaji ok lh... syukur alhamdulillah.... redha n terima jerlah...

Esok plak hari penting utk Hazim... jadi aku tak p sek join meeting sbb nak bawa Hazim p sek agama... esok ada taklimat dan pendftran utk murid tahun satu n exam utk tentukan kelas.... Hazim relax jer aku lak yg over risau...  my hubby pun ambk cuti spy sama2 dpt hntr Hazim.... Harap2 esok Hazim dapat jawab dgn baik... resultnya 2hb nanti... Good Luck utk Hazim....

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~