Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 29 Disember 2011

selesai satu bab

Hari ni pendaftaran n taklimat Majlis Ukhuwah Sekolah (MUS) untuk murid2 tahun satu Sek Agama An Nur Batu 10... Hazim excited tapi bercampur cuak gak coz nak exam kan ... al maklum lah lama cuti sekolah...masa sampai tu tak ramai lagi yg datang... see budak excited ni...

 Pukul 7.30am dah kuar dr rmh sbb pendftaran mula kol 8... ada seramai 136 murid yg mendaftar tahun satu tapi hari ni yg datang exam cuma 110 org ja... tengok baper orang jer yg ada masa ni...

1jam stgh juga rasanya Hazim exam, sbb masa tu aku n my hubby ada taklimat.... tapi my hubby naik juga tgk2 Hazim sbb Hazmi dah merengek nak jalan2... katanya Hazim nampak cam boleh buat... harap2 ok lah...

Hazim tunggu murid2 yg lain n cikgu kls tu dtg
Hazmi yg lagi excited dr Hazim...
masuk jer kelas tu dia dok mengira nombor dr 1 sampai 10...
kekonon dia lah yg nak p sek...hehe
habis exam katanya dia boleh buat sbb soalan suruh match suku kata seperti buku, cili dan tulis semula suku kata tu dalam jawi... gabungkan huruf2 jawi seperti 'fa', 'kaf', 'nun' ngn alif.... isi tempat kosong sususan alif, ba, ta... harap2 keputusan 2hb nanti Hazim dapat kelas yg depan2 lah...

termenung menunggu cikgu sampai sblm exam...hehe

selesai semua terpaksa lak berbaris nak beli buku tulis n text... Yg ni memang tak best sbb ada dua kaunter je... tapi parents yg ada utk darjah 1 sampai 6... sudahnya aku berbaris hampir 2 jam utk beli buku2 Hazim... selesai semua kol 12pm... syukur selesai satu bab... menunggu result n exam sek keb lak...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~