Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 9 Januari 2011

..:Jom lari:..

Hari sabtu semalam kat sekolah wat latihan merentas desa...  Budak2 cam biasa lah excited... Cikgu cikgi pun excited gak... Sejak aku posting kat sini tak pernah lagi lah wat merentas desa... nilah kali pertama....

tak lah jauh... Polis traffik cam biasa lah membantu jaga budak2 ni...  nak harap kat cikgu... hehehe semua cikgu tertinggal di belakang... semua dah berjalan jer...  sampai jer terus tuju kantin... lapo...

Jom layan gambar jer lah

 sesi perlepasan murid

 Cikgi2 yg bersemangat berjalan

 Ni nak berlari ker berposing
cikgi2 nya berjalan guna sandal jer
mana kasut sukan ???

 Ceria mendaki bukit...
hehe

dan yang paling best...
bila budak2 dah tinggalkan cikgu...
kete polis traffic pun dah jauh...
tiba2 ada ini pulak...


kan main suka dia dok menyalak..
dah ler cikgi2 jer yang ada...
apa lagi pegang batu lah..
Nasib baik ada Cikgu Shima...
rumahnyer sebelah ngn rumah tuan anjing ni...
So dapatlah cikgi2 ni berjalan ngn hati yg kecut..
huhu

Selamat balik sekolah bersedia utk mesyuarat agong koku



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~