Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 17 Januari 2011

nak berjimba-jimba

As Salam....
Untuk hari ni kelas dah habis..... jadual yg agak kosong sbb ngajar 2 masa @ 1 jam jer hari ni.... tapi nak edit data ni tak cukup2 masa....huhuhu

cam ner pun tgh hari nanti nak p berjimba2 jap ngn my hubby  kat JUSCO Taman Universiti.... Ada barang yg wajib di beli.... Bujang2 dok dulu kat rumah mak k.... So plan mkn tgh hari pun kat sana... heheheh....  sanggup ni tak p mkn kat kantin sek.... sebab ada makanan yg menjadi fevret di sana....

berehat sekejap... nanti dah balik rumah sambung lagi ngadap komputer... edit mengedit jer lah kerja aku nih... huhu

p/s >> Esok selamat menghadiri bengkel utk guru2 data daerah Johor Bahru.....

salam pagi

As salam...
salam pagi Isnin.... cam biasa mood pagi isnin ni.... aku dah plan macam2.... nak wat tuh... nak wat ni.... macam2.... tapi yg penting blog berupdate.... hahaah... biarlah w/pun satu entry...

nak merungut pun nanti org boring lak dengar.... bak kata org nanti "cam dia jer lah yg banyak keje" nak wat cam ner kan adat lah kalau dah nama keje....  Saja2 nak meluahkan perasaan....

Sebenarnya dah tak tau nak wat yg mana dulu cz due date sumer 31hb Januari.... dan tarikh tu cikgu2 n murid2 dah start cuti Chinese New Year.... so semuanya kena hantar paling lewat 26 Januari ni.... Emis... SMM... e-kasih.... GB dah tanya e-kasih... aku tgh update SMM... So saper2 nak volenteur tolong meh sini... meh la.... sangat2 memerlukan pertolongan....

nak sambung keje.... nak sambung edit data.... chaiyok...chaiyok...chaiyok...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~