Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 21 Januari 2011

Kalau dari RAM... memang wajib beli

Hari Rabu lepas der la baca blog EJA ni... biasalah... dia kan ada jer entry2 baru ... selalu update blog dia... kalau nak banding ngn aku yg dah jarang2 update semenjak dua menjak ... BZ sgt ngn data2... bila lah nak siap... dah pening nih...huhu

So bila terbaca kat enry ni Rayyan fantasi... mula2 pelik gak tajuk per... rupanya novel terbaru dari Ramlee Awang Murshid (RAM)... jadinya aku memeng excited... sebab sekarang ni memang dah fanatik minat ngn hasil tulisan dia... bagi aku memang best....

Minat ni pun timbul sbb kawan maktab kenalkan... Thanks kat Nurul Huda sebab kenalkan buku2 RAM nih... rasanya aku pernah wat satu n3 sal novel2 dari RAM...  kat sini ada koleksi novel2 RAM yang aku ada...

Sekarang ni sedang berjuang baca2... walaupun curi2 masa tapi masih gak tak habis lagi...

rasanya pun tak dapat nak bebel banyak2... nak sambung key in data... kan best kalau tugas dapat dibahagi sket ngn org lain... adakah yg sudi???? huhu
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~