Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 7 Februari 2011

oN D wAy

Sepanjang balik Kedah.... aku n bujang2 masih lagi demam... ditambah plak ngn hujan yg tak berhenti2 kat Johor.... alahai hati.... malasnya nak bergerak...

Org Kedah dah asyik cal tanya bila nak balik, so pagi Isnin 31hb baru leh bertolak balik... Mood tak sihat n x ceria.... Tak mo bebel banyak2 sbb dah ada sket n3 sal balik Kedah ni.... Just nak tempek piccas...hehe

muka mengantuk

 hazmi masih termenung....
Abg Hazim dah selamat....


 serius nya kamoo

 Hujan sepanjang negeri Johor

 Masih lagi demam
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~