Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 15 Februari 2011

Salam Maulidur Rasul

Assalamualaikum semua....
Rasanya lom terlambat kan nak wish selamat menyambut maulidur rasul bagi tahun 1432H...  Rasanya semua orang yg sedang bercuti sedang2 berehat bersama keluarga tercinta ataupun sedang bersama2 melakukan aktiviti riadah bersama ahli keluarga... Mesti best kan...

Aku????????? hari ni bercuti kat rumah jer... bersama bujang2... Hazim dari bangun tido tadi asyik tanya apa kita nak buat hari ni mama?.. jawapannya dok kat rumah tengok TV jer lah...

Cuti kali ni bagi peluang kat my hubby ngn fevret aktivinya laks... apa lagi kalau tak p memancing... Cuti sehari tak der lah p mancing ikan kat laut dalam... cuma p mancing udang galah kat area Kota Tinggi... apa2 pun yg penting my hubby hepy... tak kisah lah dapat ker tak udangnya... Yg penting gian memancing dapat lah release sket..... hehe

Kalau dulu sebelum ada bujang2 ni memang lah aku slalu join skali my hubby p mancing... Ingat lagi kalau mancing udang galah ni ada satu sungai kat area pekan Gelang Patah... tapi sekarang sungai nya dah tercemar cz ada byk kilang kat area sungai tu... memang dah tak der lagi udang galahnya... huhu....

kalau dapat besar2 cam ni memang best..
Gambar dr pakcik google

**yg penting jgn mancing pompuan dah ler kan... hehehe
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~