Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 16 Februari 2011

.:RaBU YANg PAdAT:.

Kalau hari Rabu... jadual ngajar ni memang padat... apataknya..  mula ngn kelas tambahan murid tahun 6 sains kol 7pg sampai 7.20pg... pastu nak terus sambung kat kelas tahun 5 math lak dari 7.20 sampai 8.20... tambah tak best bila kelas tahun 6 tu kat bangunan lain... kelasnya kat taingkat 2.. pastu kena lak panjat tangga ke tingkat 3 yg bangunan nyer jauh sket dari bgunan thn 6 tadi... memang confirm aku akan masuk lambat sket kelas thn 5 tuh... dah masuk kelas tercungap2 lak... penat..huhuhu

pastu rehat jap dari kol 8.20 tu sampai 10.10.... masa ni lah nak p mkn jap... nak semak buku budak2 n tak lupa aku bukak jap blog ni update story...heheheh...

dah siap mkn terus sambung kelas ngn thn 5 ngajar Kemahiran hidup dr 10.10 sampai lah 11.10... Sambung terus ngn kelas thn 6 sains dari 11.10 sampai lah 12.40tgh... masa ni kalau tak mkn awal2 memang confrm aku dah lembik...

kalau mengajar ni kira salah lah kalau cikgunya duduk jer kat meja... tapi biasanya ada gak yg wat cam tu sebab dah penat... masa ni juga lah kita nak panggil murid2 yg lemah n bagi explaination lebih sket... ataupun masa ni jugalah murid2 yg tak wat keje kena panggil wat kat meja cikgu di belakang... Bila time cam ni boleh lak depa siapkan... pelik kadang2 ni ngn karenah murid2 sekarang...

kalau dah habis kelas kol 12.40 tu tak der lah aku terus balik... belum masa balik k... jadual kat sek ni masa semua murid2 balik 1.10... So cikgu cikgi paling cepat balik pun 1.30ptg... tapi aku jarang balik awal kalau keja data tak siap... huhuhu

k lah nak stop dulu... kang banyak2 membebel tak sempat nak mkn...
Selamat mengajar wat cikgu2 semua....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~