Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 23 Februari 2011

Turn Hazmi laks..

N3 pagi tadi kan der bg tau ptg semalam p guntingkan rambut2 bujang2... So dah tunjukkan gambar2 Hazim... Sekarang turn hazmi laks... Jom layan piccas daq Jemi masa gunting rambut semalam k..

 Tunngu turn, masa ni uncle tu tengah gunting rambut org lain...
Sabo yer dak encem...

 dah tak sabo sgt dah....
kat mulut tu henti2 sebut "unting, unting"
Lagilah tak sabo bila dok tengok rambut abg hazim sedang digunting...
huhu

 Tersenyum gembira dapat gunting rambut...
Tengok tu senyum sengih jer...
Perasan hensem lah tu... hehe

 Memang respect lah bila uncle tu leh guna pisau cam ni nak kemaskan rambut dak encem nih...
kan main steady jer....

dah siap
Uncle tu siap wat rambut pacak lagi...
Sekali tengok cam dak gegurl wat tocang pun ada
hahahahha

Hazim Ikhwan gunting rambut lagi

Assalamualaikum...
dah lama tak der n3 bujang2...
Jadinya nak bercerita sal Hazim n Hazmi lah...
Rambut depa tu dah panjang.... tak kemas pun...
jadinya petang semalam decide potong kan jer lah...
p kedai yg biasa p tu... tukang gunting nyer lak tak de...
Yang ada tu gunting nya tak cantik...

Makanya... p jer lah kedai India... My hubby pernah bawa bujang2 ni p gunting hari tu... kemas...
Both of them memang dah tak sabor...
Asal dari 2 bujang... my hubby join sekali...

Cam biasa gambar lah kan.... n3 ni versi Hazim dulu...

....Tara...
Inilah yg Hazim selalu sebut bila wat gaya cam ni..
hazmi mesti akan ikut..
Puas main2 sambil tunggu turn

Muka ceria n hepy
dapat gunting rambut...

Asal gunting rambut
mesti perasan Hensem
adik hazmi pun sama

Siap sudah...
gaya rambut baru...
tapi tak dapat nak pacak sgt..
huhu

Punya lah excited rambut baru, nak p sekolah pagi tadi pun minta wat kan rambut pacak cam ni... Semangat Hazim p sekolah pagi tadi ngn gaya baru...hahahhaha
perasaan dah besar tau... Rajin sangat bagitau mama "Hazim dah besar, dah pandai jaga diri Hazim sendiri".... iyokan jer lah... Moga jadi anak yg soleh... AMIN...



Next n3 Hazmi lak interframe....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~