Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 7 Mac 2011

MC

Hari ni tak p mengajar... 
MC coz tak sihat... 
dari malam tadi tekak ni sakit sangat sampai nak bercakap pun susah... 
Peritnya...
pagi tadi bila bgn tido rasa satu bdn dah sakit2... 
tak best nya ..
huhu.. 
sms GB ngn GPK 1... 
Bg tau lah nak p klinik... 
So doktor syorkan MC dua hari... 
Tapi tak leh nak terima sebab...
esok kelas ada 7 waktu...
nanti kesian cikgu2 yg kena relief waktu aku...
tambah lagi waktu petang ada kelas tambahan tahun 6...
hari ni pun dah 5 masa...
Terima kasih utk semua cikgu yg tolong reliefkan utk hari ni....
Thanks a lot guys....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~