Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 8 April 2011

ganti lagi....

Esok ada sekolah ganti.... ganti utk cuti Depavali 24/10 nanti.... kadang2 hati ni rasa cam M tu tebal jer nak ngajar esok... nak rehat kat rumah hujung minggu...

ni lah kan manusia... yg asyik tak puas jer ngn apa yg ada... Cikgu pun manusiakan... ada masa, ada gak rasa cam tukan... tambah2 bila badan rasa penat...huhuhu

per2 pun selamat mengganti utk cikgu2 n juga murid...




layan maharaja lawak n selang seli gak ngn siaran KBS...


ZZZZZZZZZZZZZZZ
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~