Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 28 April 2011

kami Ke Sini lagi..... lalalala

ke mana tu??????????
Mesti lah ke Taman Bukit Indah lagi..... 
Bawa bujang2 main2 kat taman di situ....
Biasanya kalau pergi pun....
Bila my hubby keje shift pagi atau malam...
tapi minggu ni bila ptg jer asyik hujan....
Kesian!!! dok kat dalam rumah tgk TV....
Actually dah lama citer ni tersimpan.... 
dan lama gak gambar2 tersimpan kat photobucket.com.
sebelum berpindah masuk kat ini...heheheheh

Sibuk memanjang.... ada jer fail2 n data2 yg nak siapkan n dihantar ikut due.... 
iiissskkk.... nak merungut pun memang dah tanggungjawab kan...
so wat satu2....
yg dulu di dulukan....
huhuhu

tak nak bebel banyak2....
nak letak gambar ni jer....



 Semua slide dia cuba....
Bila jadi adik semua nya jadi berani...
Mungkin ada abg depa leh ikut agaknya...
kalau abg Hazim dulu puas ngajak...
semuanya takuuuuttt...
 
 "PEACE"
Hazim sentiasa ceria...

 dah puas main2 kat taman....
Jalan2 kat sini laks...
Tapikan...
Yg gugurl tu anak sape????????
anak mama bujang2 jer...
hehehe

 Hazim again

Kita menang!!!!
Menang apa laks?????
Yg penting kita hepy...hepy...hepy...


**apa plan hujung minggu ni.... cuti 3 hari....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~