Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 4 Mei 2011

yey...yey... dah beli....

agak korang per lah yg aku dah belikan...
memang dah lama tunggu benda ni tau....
bukan main tak sabar lagi bila dah dapat...
sangat2 suka...
yes!!!!!!!!!!!
akhirnya dapat juga ku genggam....
"SUTERA BIDADARI" dari RAM

Kebetulan Jumaat lepas p kipmart nak beli barang2 dapur...
Try la masuk book store ni nak tengok ada ke tak novel RAM ni...
Tetiba... hati sgt lah girang.... 
ada lak tersusun kat rak...
tanya my hubby dapat green light...
so... terus p kaunter.... bayar...

Plan masa cuti 3 hari baru ni baca lah....
konon nya nak isi masa yg ada....hehehee
sampai ke hari ni baca tak sampai 1/4 novel tu...

kalau dulu harga novel RAM ni RM19.90...
selalu beli kat book store Kipmart tu dia jual RM19 jer...
Tapi kali ni nover terakhir trilogi ni.... RM 22...
Beli tetap beli....
saper2 yg p pameran buku kat PWTC...
lagi best kan... 3 buah utk RM45...
berbaloi... memang berbaloi...
tak sabar nak tunggu habiskan baca...
apakah kesudahan riwayat...
Laksamana Sunan....
tahniah wat pengarang novel ni.... 
Ramlee Awang Murshid....
Novel2 anda memang d best....



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~