Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 19 Mei 2011

Hazim & Homework

Sejak Hazim masuk Tadika ni, memang homeworknya sangat2 kurang kalau nak banding ngn Taski tahun lepas... jadinya rasa cam risau pun ada bila tak der h/work... cam tak der penambahan apa2... Tapi syukur ada perubahan gak pada Hazim w/pun tak der h/work....

tapi minggu lepas... tiba2 Hazim bawa balik buku Bahasa Arab sbb ada h/work... masalah gak lah sbb w/pun aku ni cikgu tapi manalah aku faham Bahasa Arab ni... bilik2 halaman sblm tu barulah faham arahan nak kena wat pe... So ambik lah gambar masa Hazim wat h/work Bahasa Arab...

Jom tengok gaya Hazim... Memang susah Hazim nak dok kat meja bila wat h/work... suka cam ni jer... per2 pun yg penting buat n faham....





Cerita Dah Basi tapi nak Story gak... Jom Main Bowling....

Cam tajuknya lah kan.... ceciter semua aktiviti utk hari guru... baru nak ceciter hari ni.... padahal aktiviti nya dah bermula pada minggu lepas....

Sabtu ( 14/5/2011) @ Skudai Parade, Skudai....
Aktiviti yg biasa kalau kat sini mesti lah Bowling.... Terbuka utk keluarga warga2 sekolah.... So my hubby yg sakit2 tgn tu joint sama.... So satu kumpulan 4 org ngn aku n Gb n GPK1...huahuahua...

Tahun lepas tak der pertandingan bowling... kalau 2 thn lepas aku lah Juara!!! hahhahaha
tapi tahun ni ke longkang sudah.... Skor hanya 76 jatuhan pin... sebabnya lepas main bowling tahun 2008, aku terus lah tak main bowling lagi sampai lah malam Sabtu tu... Rentetan ngndungkan Hazmi sampai lah Hazmi dah 2 tahun....

Kali ni my hubby lak pegang title juara ngn 146 jatuhan pin... Ok lah utk org sakit tgn...hehehhe Hadiah RM50... Jadinya terus sambung main lagi satu game... utk Hazim lak baling2 ke longkang...

Jadinya cam biasalah jom layan gambar2 yg ada...

 my group
sibuk tgk point sbbnya ke longkang aja
huhuhu

 Cikgu cikgi n family

 lane 11 sampai 20

 Penat sudah...
Makan jap

 Hazim yg bersemangat nak baling
Bola 7...
Semua gambat gegar jer...huhuhu

 Hazmi yg comey di mana-mana


Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~