Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 20 Mei 2011

Sambungan cecite hari guru lagi

Sambungan entry pagi tadi....

Habis aktiviti sambutan hari Guru kat sekolah... sambung lak acara makan2 kat Jeti Nelayan, Gelang Patah...
Sayangnya ramai cikgu cikgi yg tak dapat joint... ada sebab masing2 kan...huhuhu

Yang best.... yg datang tolong mkn kan utk yg tak datang.... nak kata sedap sangat tu tak lah.... Biasa2 aja... tak tau lah kalau tekak org lain...huhuhuhu

satu meja lebih kurang ada 6 org jer ngn menu ikan siakap 2 ekor, sotong, udang, kailan dan tomyam campur utk satu meja.... Memang sakan lah masing2 cikgu cikgi makan....

cam biasalah kan mesti ada gambar utk diabadikan.... jom....

 Menu yg paling awal sampai... 
baru seekor nanti dapat lagi satu...
Nasinya sampai 2 pinggan...
sudahnya nasinya luak separuh jer...

 me, Cikgu Linda n Cikgu Shikin...

 Hasilnya.... 
tengok pinggan masing2...
semuanya tinggal pinggan...
kecuali nasi....
hahahhah

Nice view
sebahagian yg ada...
ada yg takut nak turun kat jeti nih...
huhuhuhu

Sambutan Hari Guru n Sukaneka 2011

Lagi ceciter sal hari guru....
Yg ni memang berlaku pada hari kejadian...
tapi update story memang lambat...
Semakin malas nak buka laptop kalau kat rumah...huhuhu

Isnin 16 Mei 2011...
Hari Guru utk semua insan yg bergelar guru.... Jasamu di kenang.... Terima kasih Cikgu....

Tak ketinggalan kan, kompem lah aku pun sambut sama.... dengan baju tema batik Malaysia... Bermula ngn perarakan guru2... pastu ucapan yg wajib di baca tiap2 tahun... perutusan dari itu dan ini...hahahhah

Pastu naik stage baca ikrar wajib n lagu wajib setiap tahun "Kami Guru malaysia"... ngn lagu tema guru tahun ni.... Acara potong kek coklat yg sedap.... yummy..yummy...

Pastu ada sukaneka.... Best tahun ni tak yah tukar baju sukan... Meh kita ramai2 bersukan pakai baju formal...hahahhah

Ada 5 kumpulan.... 3 aktiviti mudah... tapi aku tak snap langsung gambar... ni pun ambil dari FB ustaz Saari... Terima kasih Ustaz....

gambar2 di hari kejadian...









Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~