Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 21 Mei 2011

Hepy Besday Hazmi.... dah Genap 2 tahun hari ni....

21 Mei 2011 ( Sabtu)...
Genap umur Hazmi 2 tahun...
Hepy besday to u
Hepy besday to u
Hepy besday to Hazmi
Hepy besday to u

Semoga anak mama membesar 
menjadi insan yg soleh
sihat dan ceria selalu
dan bijak pandai
AMIN

masa ni baru umur 3 hari
abaikan tarikh kat gambar tu... 
sbb tak set...sepatutnya 23/5/2009
dah tarikh nya Hazmi kat dalam perut lagi...
huhuhu

 masa ni tembam betul...
boolat nya muka.....
boolatnya mata....

 Hazmi yg Ceria
 

Nak celebrate kena tunggu papa balik keje petang nanti.... Next entry gambar2 bila dah celebrate.... harap2 plan menjadi....

Besday Present utk my hubby

hari tu dah buat satu entry khas utk besday my hubby.... Plan nak celebrate tapi lom tercapai....
Jadinya cuti Wesak baru2 ni jenjalan satu family.... Dari rumah ke Kipmart... beli sesuatu utk Hazim...
Pastu plan ke Holiday Plaza (HP)... plan beli smthng for me.... tapi tak terbeli coz bujang2 buat perangai... huhuhu

Terus tukar plan balik p Tesco kat Bukit Indah... Tujuan nya beli hadiah utk Besday my hubby...
hadiahnya.... yg termampu oleh aku.... Sony Ericson xperia X10....

 Hepy selalu k...

My hubby dapat hp baru.... aku plak guna hp my hubby yg lama.....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~