Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 24 Mei 2011

Ahad semalam jalan2 @Jusco Tebrau

Ahad kelmarin tetiba jer angin jenjalan sampai.... so terus plan lps zohor nak kuar jalan2 kat Jusco Tebrau.... sbb utamanya bila tau ada sale kat Jusco bermula 21/5/2011 sehingga 14/6 (kalau tak silap lah)...

 ....kami ke sini....

Plan nak mencari t-shirt utk bujang2 Hazim n Hazmi.... mencari tema ungu n turquoise... tema majlis perkahwinan adik my hubby n sepupu my hubby...

Rambangnya mata bila dah sale di mana2.... Baju Hazim agak senang tapi bila saiz Hazmi.... susahnya... akhirnya seharian mencari dapat juga...

 dua-dua warna sgt susah nak cari.... 
lastly dapat gak....
tapi hanya yg ungu complete...
turquoise Hazmi nak baper nak turquoise...
huhuhu

Disebabkan petang kol 7p.m... my hubby kena masuk keje.... memang rush nak beli2 barang ni... terasa sgt penat.... tapi berbaloi2 gak.....

tapi penatnya hilang bila ada juga habuan utk aku.... Wah!!! sangat teruja nak menggunakannya.... best2... TQ sayang.... (apa yer.... biarlah rahsia)...hehehe... tapi cikgu kat sekolah hari ni dah tau.... hermmm....

tapi perlu lagi kuar mencari sbb nya belum ada baju utk my hubby n baju kurung for me.... bila nak mencari yer....Ke Holiday Plaza utk mencari t-shirt saiz yg sesuai utk my hubby.... harap2 ada di sana.... for me Kipmart dah memadai... boleh guna 2 dalam 1.... utk majlis... pastu leh wat p mengajar...hehehe


**harap2 akan jumpa baju yg sesuai utk my hubby n for me....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~