Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 25 Mei 2011

Peperiksaan Setengah tahun 2011

Bermula ngn semalam.... murid2 kat daerah JB ni sibuk lah dok mengadap Exam.... sama lah cam murid2 kat sek ni kan.... Ikut jadual wajib bermula ngn BM.... So semalam dah selamat lah paper BM 1 dan 2... dan juga kertas yg aku tunggu2 Math utk tahun 5... Semalam kertas dua.... dah belek2 pagi tadi jawapan kurang memberangsangkan....huhuhu

hari ni lak paper math kertas satu.... tak tau lah cam ner murid2 ni jawab.... Dengar2 citer cam susah jer.... agaknya macam dalam gambar ni lah kot ye....


dah hbs papaer math naak tunggu plak kertas sains tahun 6.... yg ni lagi mendebarkan... Soalan agak susah... harap2 murid thn 6 boleh buat.... Good Luck utk semua...


**yang pasti cuti sekolah kompem dok pulun tanda kertas....huhuhuhu
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~