Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 1 Jun 2011

Majlis Perkahwinan Faridah n Firdaus Shah

majlis pada 28hb Mei... tapi cam biasa lah entry mesti lambat  sket nak story mory kat sini... sbb masa tu belum ada si Dell Merah.... So kena tunggu dulu.... jadinya hari ni baru berkesempatan.... pagi tadi p sek cz ada kelas tambahan tahun 6... sekarang ni Hazim n Hazmi sedang tido... senang lah nak update...

Kali ni Mak Ngah my hubby wat majlis kat dewan Gelang Patah....  agaj tidak penat kan bila wat majlis kat dewan... best gak... set pelamin digubah oleh wife sepupu my hubby.... sama lah masa aku kawen dulu... hhehe (terimbau kenangan lah plak) nggeee...

So cam biasalah tak nak bebel panjang2... moh kita tengok gambar2 sekitar kejadian k....

 Pelamin for d day 

 Pasangan pengantin berseri bertemakan turqouise

Ketibaan pengantin lelaki...
Sibuk my hubby tahan minta tol...
asyik tak cukup jer....

me n my family...

Pengantin bersama bapa n mak saudara

Pengantin dan adik beradik
join skali sepupu2 yang ada...
juga Hazim n Hazmi

tengoklah gaya Hazim sekarang bila bergambar...
susahnya nak tengok kamera..
geramnya......
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~