Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 2 Jun 2011

Jom layan gambar masa majlis lagi

semalam dah tempek2 gambar.... hari ni pun nak tempek lagi.... senang nak mengadap lappy ni cz bujang2 kat rumah maknya.... pagi td hntr sbb kena p sek ngajar bebudak thn 6.... bujang2 i nanti petang baru ambil... lagipun tak masak lunch hari ni sbb i ganti puasa...hhehehe my hubby lak keje kol7pg tadi... 7 ptg nanti baru balik... so plan masak petang nanti utk berbuka n dinner jer lah.... atau minta my hubby belikan sesuatu juga best ni.... harap2 dapat lah... hope so...

intenet memang sgt lemau... tapi nak juga upload gambar... tak tau lah baper lama nak ambil masa utk upload gambar2 ni.... nak tidoq sat... sat gi bangun sambung...hehhehe
 budak ini mesti interframe dulu
cerai selalu

 saudara dari Singapura

 Mak Busu (berdiri)
 dan lagi
 saudara dari Singapura

 Me n family pengantin
terselit juga Zira n Niza

Pak Ndak n Che Su juga dari Singapura
Family BIL
Terselit Hazmi di situ...
Suka bila ada kakak Tasya n Erra

.....Peace....

Ni nak makan ker berposing
Amboi Zira takkan pinggan tu kot....
Biar Betoiiii....
Tambah2 makyong yg dok tunggu hari...
iskkk...iiissskkk.....

 Along, Wani, Me, Zira n Dik Ngah
Semua anak2 dara except me..
hheheheh

Akhirnya berjaya gak tunggu semua gambar2 ni... harap2 next week dapat join majlis sblh lelaki plak @ Batu Pahat...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~