Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 16 Jun 2011

~~Cerita Penutup Cuti~~

Alkisahnya Ceciter hari Ahad 13.6.2011............
Dah tamat majlis kat rumah MIL pada hari Sabtu.... baru ada masa nak melawat Pak Busu my hubby kat Hospital Sultanah Aminah (HSA) JB.... so kuar rumah dalam kol12p.m... sbbnya masa melawat kat Spital Kerajaan kan kol12.30p.m..... Hazim ngn Hazmi tinggal kan kat rumah pengasuh sbb takut susah plak nak bawa budak2 kat spital...

sampai jer terus masuk... ada lak Mak cik my hubby yg sama2 melawat... Bual2 sampai kol 2.30p.m.... ingatkan nak keluar p mengurut badan kat pusat refleksologi kat johor jaya..... Tapi bila nurse n pak Guard tak halau aku n my hubby kuar.... terus sambung bual2 sampai kol 4.30p.m... hahhahah... tapi pelik gak sbb kalau dulu2, dah hbs masa melawat mesti nurse n pak guard soh kuar... mungkin sbb nurse n pak guard muda2 kot... so wat dek jer sambung cecite-cecite...

masuk time melawat yg kedua kol 4.30p.m... sampai kol7.30p.m... p lak melawat wife sepupu my hubby.... melawat dalam 1/2 jam ... masuk ward sbb pankreas dah rosak... kesian tengok... Mungkin betul kan... Allah bagi dugaan pada hamba2 nya yang sabar n mampu menerimanya.... Semoga kedua2nya cepat sembuh...

Keluar rumah dah lambat so blm mkn tgh... jadi terus ke ZZ sup tulang utk lunch pada kol 5...hahahhaha lunch ke minum petang???? per2 pun janji perut kenyang.... kalau dah kat sini makan mee rebus tulang n me bandung tulang.... yummy....

Sirap bandung c special

Mee Bandung Tulang my hubby

Mee Rebus Tulang for me

Balik jer rumah call mak bidan urut badan kat rumah sbb asyik berbual sampai tak sempat nak p pusat reflekselogi kat Johor Jaya... huhuhu

lastnya malam tu perut meragam sbb mkn lambat... dah la lambat p lak mkn mee... sampai naik sekolah Isnin tu perut masih meragam... aduyai.... huhuhuhu

Per2 pun mee rebus tulang zz masih d best utk aku....  ada masa len kali p mkn lagi....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~