Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 22 Jun 2011

OREO

pg n balik skul hr ni my hubby yg hantar n ambik... best tau... suka sangat2... hehehe
sebabnya my hubby nak hantar kete utk servis.... harapkan wife dia tau bawa jer... nak isi minyak pun susah... hahaha... kesian kan... tapi tu yg wat i lagi sayang tu... Luv u bie...

kalau my hubby yg ambik, lunch mesti dia ajak p Giant Tampoi sbb nak mkn sizzling kat situ... d best for us tau... :-) jadinya teringat lak Hazim der tunjuk sesuatu kat iklan2 yg selalu sampai kat rumah.. dia minta belikan smthng... tapi ingat2 lupa lak... yg pasti OREO...

nak konfem aku call rumah pengasuhnya... naseb tak baik, Hazim tido lak... tapi kata ayah Razaknya memang Hazim minta OREO sbb dia nak hadiah cawan tu... sekarang ni memang dia suka simpan iklan2 tu spy dia senang nak minta sesuatu... dah pandai baca...  mudah nya demand kan...

jadinya beli 2bgks sbb syaratnya bl 2 br dapat hadiah cawan tu.... tetiba teringat lak, kalau ada satu jer komfem dok berebut 2 beradik tu... aku gak yg pening nanti...... sudahnya aku bl 4bgks... senang dapat 2 cawan..  Hazim memang suka sgt mkn OREO, sampai setiap pg wat sarapan n bw bekal p sekolah...

ingatkan cawan free tu kecik jer...
tapi leh tahan gak ok..
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~