Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 28 Jun 2011

~~Jom p Kulai~~

Selesai hari terbuka terus p Kulai rumah my sis.... sbb nya ada org yg mengidam nak mkn durian kg yg segar @ baru jatuh dari pokok.... n pulut durian cara org Kedah mkn..... hehe

Kebetulan ada cikgu kat sekolah ni yg ada dusun n jual plak durian yg baru...jual plak kat hari terbuka dgn harga yg murah... murah.... kalau nak banding kat gerai2 kat luar @ tepi2 jalan....  memang rezeki my sis lah... My hubby beli durian D24 n durian kg dgn harga RM70....  D24 my hubby bawa balik rumah mak nyer... mkn2 kat sana sementara nak tunggu ambik aku lak utk ke Kulai... siap bawa beras pulut utk masak di sana....

Sblm p Kulai beli dulu sup utk mkn tgh hari Hazim n Hazmi n aku jugak yg tak baper gemar dgn bau n makan2 durian... tapi kalau terasa nak mkn, makan juga dgn syarat durian baru/segar.... sampai jer terus masak pulut  cz my sis n BIL wat lunch pulut durian....

Hazmi yg kepenatan n excited jumpa Mak Ngah nya dah tertido kepenatan.... so time petang tu hanya Hazim yg join Mak Ngah n Pak Ngah main2 kat taman IOI Kulai... sampai abg Hazim dah balik dari taman pun Hazmi belum bangun...

Jom layan gambar2 Hazim @Tmn IOI Kulai

 Hazim with Pak Ngah

Pak Ngah, Hazim n Mak Ngah

 Cepat Hazim Cepat...
Tengok Hazim cam sedang berfikir
"boleh ker Hazim wat ni"
hehe

 Bujang mama yg kurang lasak...
"Pak Ngah, tolak Hazim kuat sket,
hazim dah tak larat nih..." huhu

 Semangat Kamuu berlari

 Jom bagi ikan makan
banyak betul ikan dalam kolam ni...
kalau boleh mancing rasanya dah lama ikan2 ni habis kan bie...

Lepak2 sampai lepas maghrib baru balik.... Dinner dulu kat rumah my sis... sayang hazmi tak dapat join p taman.. puas dikejut kol 7.30pm baru Hazmi bangun....

Balik jer dah kol 10p.m.... lepak2 jap. pastu tido cz esoknya ada misi ke Felda Linggui @Kota Tinggi... kenduri kawen sedara sblh my hubby....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~