Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 2 Julai 2011

.:Hari terbuka tadika Hazim:.

hari ni kat sekolah ada larian 1M 1S... Tapi aku tak dapat nak join due to Hazim n Hazmi tak der yg jagakan... Mak Nab bawa Ayah Razak balik kampung berubat.... Kebetulan plak tadika Hazim wat hari terbuka.... so my hubby minta cuti separuh hari... dapat join skali p hari terbuka... dan lebih tepat dapat tolong jagakan Hazmi... kalau tak susah gak nak dengar cikgu Hazim explain.... pastu nak kejar Hazmi yg tak baper nak pandai dok diam... hehe...
 Habis jumpa cikgu... dapat Laporan Perkembangan Hazim sbb tadika iman memang tak der exam cam tadika2 yg lain... Terus ke Mc D mkn sarapan... Hazim sgt2 suka mkn pancake.... Sorg dia jer leh mkn 4 keping.... kan main hepy dapat mkn pancake n main2 kat taman....
sblm dapat order cam biasalah Hazim n Hazmi main2 kat taman yg ada kat dalam Mc D tuh... hepy jer... Tetiba jer.... Hazim  melalak sekuat hati... HUUUAAAA..... terus aku n my hubby berlari tgk... slide tu dia p terjun lah plak... dah katanya "kaki Hazim cam nak patah".... alamak!!!!

 Pujuk2... dah stop nangis... tapi katanya sakit bila pijak.... tapi masa mkn tu habis laks 4 kpg... so aku assume kakinya dah ok... Tapi bila nak jln p kete dah tak boleh nak pijak.... My hubby dukung masuk keter... Mintakan mamanya bacakan doa mohon sembuhkan kakinya.... Pun nampak dah ok...

balik rumah stay tak leh nak pijak.... My hubby kena p keje coz ambil cuti 1/2 hari.... mesti kena masuk gak kol 11a,m.... So tinggalkan Hazim ngn aku n Hazmi dgn harapan kaki Hazim akan ok....

So per kesudahan kaki hazim.... next entry yer aku story mori k....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~