Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 5 Julai 2011

~~Dah 6 tahun baru dapat merasa utuk pertama kalinya~~

dah umur 6 tahun baru Hazim dapat merasa.... kanak2 yg lain dah ada yg merasa kan... huhu
Semalam hajatnya tercapai jugak.... Itu pun hadiah utk budak yg dah sembuh... mama ngn papa pun dah hampir 7 thn tak tgk wayang...huhu

Akhirnya dapat juga hazim tengok wayang!!!! Al kisahnya memang plan nak bawa dia pada hari Sabtu petang...... tapi dah terseliuh kakinya... tangguh...

Hari Isnin hazim dah leh jalan, balutan dah buka.... so dia tuntut lah nak tengok Transformer 3... memang fevret Hazim...  My hubby masuk keje kol 7p.m... jadi paln tgk kol 2.45p.m... tu pun tgk kat Perling Mall jer.... senang lunch pun kat Mc D Perling mall... sangat dekat ngn rumah... 5 minit dah sampai....

Hazim sangat2 excited..... jom layan piccas...

 excitednya Hazim
baru 1st time kan

 Hazmi tak habis2 nak peace
sampai dah tutup muka

 Senyum gembira
Mesti beli popcorn kalau nak tgk wayang

 ~~one hepy family~~
masuk 10 minit hazmi tido ngn nyenyaknya :-)
lagi 20 minit citer nak habis baru dia bangun...
terus merengek ajak balik...huhu

my luvly boys


dah balik rumah  < Hazim ajak lagi len kali kita p tengok wayang lagi k>
lain kali bila berkesempatan n citernya best.....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~