Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 9 Julai 2011

~~Hazim, Hazmi Dan Rio~~

 Fvret movie Hazim n Hazmi....  My hubby beli cd ni masa cuti ek 2 minggu bln 5 hr tu....  masa tu bgn tido sampai lah nak tido... Hazim n Hazmi akan buka cd Rio... bayangkan lah berlarutan sampai 2 minggu... tak dapat langsung nak tgk Tv... kalau dapat pun masa Hazmi tido...  Last2 my hubby sorok cd tu kat cd2 koleksi citer2 my hubby... rehat sekejap dari tgk Rio... :-).. tapi aku stay tak dapat tengok citer tu 100%... w/pun tiap2 hari bujang2 tengok... hehe

Tapi der satu hari tu, Hazmi terjumpa lak Cd tuh... dah mula balik tgk Rio... akhirnya dapat gak lah aku khatam citer tu... ghupa nyer memang bestlah... patut lah Hazmi suka sgt tengok... saper2 yg belum tengok... leh tengok tau... best lah citernya....

Akhirnya jadilah entry hari ni citer sal Rio sbb masa dok menaip ni memang Hazmi dok pulun tgk lagi cam tak pernah tengok... malah setiap kali ada lagu kompem dia kan joget cara dia tuh... sgt2 comey... tambah lagi susah bila Hazmi suka2 dok pasang n tukar cd per yg dia nak tgk kat DVD player tuh... Memang berebut n terpaksa sorok cd2 yg dia suka.... huhu

Sudahnya tak dapatlah aku nak tgk drama korea kat chnel 391 "My Love My Family".... tunggu ulangan pada hari Jumaat depan jer lah...huhu :-(

 Mkla serius dok pikir cam ner lah nak wat Peace yg betulHide all
Asyik2 8 jari gak yg kuar...huhu
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~