Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 28 Julai 2011

Percubaan UPSR 2011

Minggu ni semua murid tahun 6 ada percubaan UPSR.... murid tahun 2 hingga 5 ada PKBS 2... So P&P tak der.... masuk kelas tunggu murid2 jawab soalan... lepas ni sibuk nak tanda kertas laks.... Paling risau nak tunggu kertas Sains kelas 6K... cam ner lah budak2 ni jawab.... petang ni nak p bengkel penandaan kertas UPSR sains... harap2 dapat tambah ilmu utk aku yg bukan cikgu opsyen sains... hehe

Tapi nak kata relax tak juga... sebab nya sibuk kena isi markah kat sistem intenet... rasanya satu Malaysia kena isi..... line sangat2 susah nak masuk... Memang sangat best lah sistem nih!!!!.... berkali2 cuba masuk tak berjaya langsung!!!!!!! :-( kalau dapat masuk pun, dah penat2 key in markah... pastu klik simpan... sistem down lagi... hilang camtu jer markah yg key in tadi... buat lagi 3, 4 kali pun sama gak.... so??????

Bukan nak merungut,,,, tapi kalau nak wat sistem yg nak cikgu2 satu Malaysia isi... pastikanlah sistem betul2 tip top.... senang lah cikgu2 nak key in.... ada yg tunggu sampai 2a.m... pun stay tak dapat nak masuk... agaknya kena tunggu time 5 hingga 7pagi kot.... baru senang sbb time tu semua cikgu tgh sibuk bersiap bgn pagi nak p sekolah.... pernah sekali cuba kol 7.30a.m... dapat lak tapi sempat 2 kls jer... pastu sistem dah tak leh nak masuk... Aduyaiiii.... cam ne lah nak settle sebelum 30 Julai ni... harap2 ada lah penambahbaikan untuk sistem ni.... Kompem cikgu leh wat keje ngn cepat!!!!

Ada 2 hari jer lagi.... cuba dan terus mencuba... harap2 dapat lah rezeki nak masuk....agak2 cikgu2 tak yah tido malam... try lah sampai leh masuk dalam sistem.... Apa pun.... selamat berjaya cikgu2 satu Malaysia key in markah sebelum 30 Julai.... Usaha tangga Kejayaan.... cayalah... Cikgu Boleh!!!!
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~