Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 1 Ogos 2011

Salam Ramadhan Al Mubarak

Kepada semua rakan2 blogger.... diucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan Al mubarak.... Bersyukur kita dipanjangkan lagi usia untuk kita sama2 dapat merasai nikmatnya.... Semoga di bulan puasa ini kita semua beroleh pahala dan berada dalam keberkatannya.... Amin...

Hazim pun sama2 berpuasa... pagi tadi pun senang bangun untuk bersahur.... harap2 Hazim dapat puasa penuh tahun ni... tahun lepas Hazim tuang sehari... dah tak tahan sangat... sayang nya berbuka lagi 15 minit nak berbuka.... huhu

My hubby pun apply cuti supaya dapat berbuka sama2 satu family hari ni.... actually kilang tempat keje my hubby tak ambil pun cuti...huhu.. esok aku masih cuti tapi Hazim sekolah... eerrmmm...


 

Apa lah yg aku nak masak untuk berbuka petang nanti.... No Idea......
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~