Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 3 Ogos 2011

.:Dah dapat pengganti.... yahooo:.

Hari Sabtu lepas dah dapat Mr White JNA 9402... dapat call dalam kol 4.15p.m dari Perodua soh p ambil... Tapi kena ambil lepas satu jam cz tunggu tinted dulu... dalam kol 6.30p.m baru siap semua... sudahnya my hubby lambat p keje petang tuh...

Rasa cam tak percaya pun ada sebab nya baru sign semua dokumen pada hari Khamis n bayar deposit... 2 hari dah dapat kete... Tapi tak tau lah kan kalau org lain pun dapat cepat cam ni gak.... My hubby yg drive balik... aku n bujang2 balik naik waja gak... Biar my hubby yg bawa sbb nya senang dia nak cek kete ok atau tidak.... Disebab kan my hubby keje malam Sabtu n dia sambung p mancing seharian pada hari Ahad... Mr White dok dim2 jer kat depan rumah...



 Hazim... 

Petang Isnin baru ronda2 kat bandar JB... Test drive... hehehe... Hazim n Hazmi suka sangat... Maklum lah kete baru w/pun sblm ni Hazim tak habis2 soh beli kete 7 seats.... Yg tu nanti dulu... ada rezeki nanti kita trade in waja k.... Bak kata aku pada Hazim... Ayat lazim "suatu hari nanti" hehhehe... harap2 impian tercapai kan.... :-)

Gambar2 petang semalam....
 Plastik pun belum buka.... hehe

 So sweet
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~