Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 6 Ogos 2011

~~Semalam MC Demam... hari ni batuk lak non stop~~

Semalam bangun utk masak sahur... kepala sakit sangat... gagahkan juga diri utk masak sahur... sesimple yg mungkin.... tekak pahit sangat... tak der rasa nak mkn nasi langsung... rasa  nak muntah... last makan buah pai yg ada... habis gak sebiji.... hu~...

Minta my hubby ambil cuti... aku mesg GB n GPK 1 minta cuti... my hubby teman kan p klinik... kena lah bebel ngn doktor... dapat 5 jenis ubat... termasuk ubat semput... Doktor pesan kalau batuk berterusan atau rasa susah nak bernafas, datang balik klinik ambil gas.... pesan doktor minum air banyak2... tapi aku mention la puasa... Muka doc agak terkejut cz dia fikir cam ne ngn ubat...

So aku mention lah kalau boleh tahan aku tahan dulu kalau tak barulah aku buka... kata doc nanti kena ganti lah...hehe.... balik rumah... flat, terus tido... tapi takkan lah nak tido sepanjang hari... kang batal lak pose... so bangun n lepak2 ngn kepala yg masih "nyut2 rasanya mahu pecah".... lastly my hubby beli semua mknan utk berbuka...

hari ni... kepala still sakit tapi tak seteruk semalam.... batuk lak yg makin menjadi... jgn sampai semput lagi teruk... hu~..... apa pun puasa tetap diutamakan....

Tq to my hubby... terima kasih untuk segalanya... You are d best.....


Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~