Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 9 Ogos 2011

~~Bersyukur!! dapat gak duit raya 1/2 bulan gaji~~

Semalam bila terajin nak BW... ternampak tajuk yg agak best utk kakitgn kerajaan.... sbb nya aku memang dah tergolong dalam kumpulan tu kan.... Akhirnya kerajaan bersetuju utk bagi bonus 1/2 bulan gaji dan bayaran minimum adalah RM500.... utk pesara pun dapat gak RM500... Akan dibayar pertengahan bulan ni.... Amin...

Bersyukur dengan rezeki yg Allah bagi sempena Ramadhan yg mulia.... So rasanya masing2 dok kira lah kan... bahagi dua dari gaji pokok masing2.... ;-)


Dapat jugaklah buat tambahan utk belanja raya... dapat buat beli baju Hazim dan Hazmi... terasa tahun ni nak beli langsir baru cz tahun lepas tak beli... sebabnya beraya kat kampung @Baling, Kedah... tapi tahun ni memang turn Johor... haruslah berganti... hehe

Per2 pun sangat2 bersyukur sebab dah berapa tahun tak merasa bonus cam ni... tak lah sebanyak kakitgn swasta yg dapat sebulan atau lebih kan.... tapi lebih banyak lah dari tahun lepas.... Memang tak sangka.... :-)...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~