Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 16 Ogos 2011

Rancangnya tip top.... tapi Hampeh~~

Semlm kakitgn gomen senyum jer.... sampai my hubby yg ada appoinment ngn doktor kat HSA JB pun bg respon semua org senyum jer....hehe...

Aku???? samalah juga.... datang pepagi jer terus chek maybank2u.... Senyum bila lihat bonus dah masyyuuukkk............ Senyum lagi... terus terfikir nak bgtau my hubby... Tapi bila aku ambik hp... my hubby lagi laju... dia dah msgkan kat aku yg bonus dah masuk.... wife die laks yg tak perasaan... lajunya kamu bie...:-)...

Perancangan... siap wat status kat FB nak p jenjalan shopping raya lepas balik sekolah.... Dalam kol 2.30p.m... baru sampai rumah... lambat sket sebabnya turn ngajar kelas tambahan tahun 6..... dah tu plak hujan seharian.... bertangguh2 nak kuar... malas dah menyerang...........

dalam kol 4p.m... baru kuar ambik bujang2.... Plan asal ke Jusco Bukit Indah tapi bertukar ke Kipmart.... Mencari baju melayu 3 jejaka idaman... ngn tema yg tak der langsung.... huurmm... Akhirnya my hubby tanya... "ada ambil beg duit abg tak?".... so my answer..." mana lah ambik... kan biasa bawa ngn hp sekali"... hhuuuaaaaaaaaaaaaa..... :-( semuanya kat dalam tuh...

Sudahnya... jalan2.... tengok2... intai2... cari warna berkenan di hati nak jadikan tema tahun ni.... tak der pun yg berkenan.... tak byk pilihan lah tahun ni kat Kipmart... Plan cancel..... Misi seterusnya... mencari kat Angsanaa laks.... Bila???? mungkin petang ni...

Sudahnya Hazim n Hazmi minta nak makan @ berbuka Pizza... nasib baik lah dalam beg aku ada duit sikit... Cukup2 beli pzza large n regular.... Our fvret... Hawaian chicken... Yummy... Hazmi mkn 4 slices yg regular... Hazim mkn 3 slices yg large.... Bila hazmi mkn... My hubby temankan Hazim main game coz... bau nya cukup2 menggoda.... hehe

harap2 misi mencari baju raya berjalan lancar hari ni....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~