Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 29 Ogos 2011

.:Zakat Fitrah Dan Duit Raya:.

Hari Ahad semalam last p shopping kat Jusco Bukit Indah.... Membeli baju n jeans utk my hubby juga blouse for me.... Hari ni juga my hubby tunaikan tamggungjawab yg wajib ke atasnya.... Zakat Fitrah... tahun ni kat Johor seorg RM7.50.... Syukur Alhamdulillah semua selesai....

 
Duit raya utk anak saudara n sepupu sepapat my hubby.... menjadi kebiasaan mesti tulis nama pada sampul raya.... senang dan tak tertukar... tahun ni tukar duit RM1 ngn RM5 jer....

 Sampul yg dah berisi Duit raya

 budak ini sibuk nak interframe gak




~~hari ni baru nak balik rumah MIL~~
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~