Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 9 September 2011

~~sedih~~

dah taip entry luahan perasaan pagi tadi tapi bila nak publish tak dapat2... asyik kuar ada character yg tak leh guna utk publish.... tapi puas cek tak der pun yg pelik... pastu konon2nya nak copy, pastu nak paste smula... tapi hanya tekan control A aja.... Agaknya mungkin ALLAh tak nak bagi publish apa yg aku tulis tadi.. Biarlah menjadi rahsia hati... ku pujuk hati yg lara... ku telan walau sepahit mana... biarlah apa org nak kata... biarlah apa orang nak nilai... BIARKANLAH!!!!!!!!!!!!

yg pasti hari mood sedih.... huhu


Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~