Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 14 September 2011

mari berjuang di hari kedua... ada satu paper jer

hari ni cuma ada satu paper sahaja... Matematik kertas 1 dari kol 8.15 hingga 9.15 pagi... satu jam... ... senang kata ABC lah... kalau dah tak tau sangat hentam jer lah... tak pun kita main baling dadu.... Aci gitu....

harap2 tak der lah yg wat cam tukan w/pun hakikat sebenarnya... mesti ada sbb ada yg masih tak berapa cekap membaca... kadang2 ada juga yg main teka macam jawab Bahasa Melayu... sbb nya depa tak tau cam ner nak selesaikan... so tak der lah jalan kerja...

Kadang2 bila ada kes2 macam ni... cikgu2 mula lah terfikir mungkin salahnya pada cikgu yang tak pandai mengajar... terima seadanya semua kemungkinan yg ada.... yang penting cikgu2 mendoakan kejayaan yang cemerlang untuk semua anak didiknya....

So bila ada satu paper sahaja.... cikgu Sains n BI mula lah dok pulun merancang utk kelas tambahan terakhir selepas peperiksaan... harapan semoga murid dapat menjawab dengan baiknya pada esok hari...
manalah tau ada yg boleh menjawab dengan mudah hasil daripada tips terakhir dari cikgu2...


Murid2 6K... kita jumpa nanti utk kelas tambahan dari kol 10 sampai 12.30tgh....  Kita pulun habis k... harap soalan yg keluar esok banyak jadual n graf... Mudah nak tentukan MV dan RV nya.... AMIN...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~