Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 16 September 2011

Semua dah selesai.... Jom p PD Marina N9

Semalam last UPSR utk tahun 2011... plan nak update sket blog ni tapi tak sempat.... Semalam settle semua paper UPSR.. paginya mula ngn Sains, pastu English paper 1 n 2... last sekali paper aptitud... Selesai kol 4p.m... tapi aku dah balik kol 1.30pm... awal gitu... excited nak cuti.... nak p hari keluarga kat PD, N9....

Jadi sangat2 bersemangat semak paper sains utk bhgn A... harapan agar semuanya lulus... tapi kalau ikut tanda ada 3 murid yang aku sgt2 susah hati coz ada dua org yg betul 12 drp 30 soalan n satu lagi betul 14... jadinya perlu dapatkan lagi 8 atau 6 markah dari kertas bhgn B.... agak berat sbb muridnya kurang memberangsangkan...huhu~~...

harap2 soalan bhgn B agak senang spya semua blh dapat markah 40... harap2 juga graf markah UPSR thn ni tak tinggi... kalau tinggi lagi2 lah cikgu2 risau.... Moga2 semua nya baik dan GPS sekolah juga meningkat.... Kita tunggu jer lah bulan 11 nanti... Biasanya result keluar seminggu sblm cuti sekolah.... kita tungguuuuuuuuuu

Pagi tadi berkumpul kat sek around kol 9a.m... utk bertolak ke PD Marina @ N9... Hari keluarga sekolah... Yg berkumpul lbh kurang 7 fmly... yg lain bertolak terus dari rumah... Berkumpul smula kat Hentian Ayer Keroh utk mkn tgh... pastu selamat check in kol 2p.m...tak silap 14 family... tapi tak tau lah kalau bertambah lagi...

sekarang dok berehat2... tapi aku cam biasalah berFB n Blogwalking... w/pun tenetnya mengalahkan siput... tak berapa best sbb bilik setiap fmly jauh2... aku lak dapat tingkat 13 drpd 16... ada lg satu fmly level ni juga... tak lah dapat nak berkumpul bual2 gitu... tak meriah macam buat kat Teluk Ramunia 2 thn lepas...huhu~~

Apa2 pun... kita tunggu dan lihat aktiviti yg akan dijalankan nanti... harap2 semuanya berjalan lancar.... lagipun bilik2 yg disediakan ok.... cuma tak rasa suasana kekeluargaan gitu... cam bercuti sendirian berhad.... huhuhu~~~~

harap2 berbaloi2 lah cuti kali ini dgn aktivi hari kelurga yg diadakan... Selamat menyambut Hari Malaysia utk semua...


Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~