Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 3 Oktober 2011

Punch Card....

Hari ni sek dah mula kena punch card.... ingatkan bila dah jadi cikgu tak yah punch card... tup2 dah bertahun tinggalkan... kena guna balik... katanya atas arahan PPD... dan yg paling tak best balik kul 2...huhu~~.. buktinya pagi tadi...

 pastikan datang sblm pukul 7.20pagi
untuk cikgu sesi pagi...
kalau tak nak warna MERAH


sekarang ni aku selalu balik awal... kecuali lah bila ada kls tmbhan tahun 6 dulu...  bila dah hbs UPSR kira balas dendam lah balik awal jer.... per2 pun yg paling penting "kami yg menurut perintah".....  buat jer lah kan....  yg penting kita ikhlas bila bekerja..... AMIN...



Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~