Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 4 Oktober 2011

SPSK.... merungut lagi...

Cuaca hari hujan.... 
sejuk... 
terbayang ada kalau ada tilam dan batal.... 
kompem tido..... 
ZZZZZZZZZZZZZZ

keje banyak tapi 
tangan gatal gak nak buka n menaip kat sini...
Sekarang ni sibuk ngn SPSK
Sebabnya pemantauan pada 12/10/2011
adalah bende2 yg nak kena buat...
yg pasti fail betimbun2 nak update...
jadi yg terpilih...
adalah fail nak kena buat itu dan ini...
ada taklimat kelas kena tinggal...
cam ner nak mengajar
nanti ada yg komen anak2 tak der kemajuan
depa tak tau cikgu2 terkejar2 nak wat fail itu ini...
aduyai... huaaa~~~~

mengadu lagi... merungut lagi...
dah nama keje buat jer lah kan...
Udah2 lah yer... berhenti sekarang... 
nak p siapkan fail lah..
kang ada plak bila dipantau keje aku tak siap...
hehehe

cikgu sekarang lagi banyak keje fail dari mengajar
banyak keje sampingan dari tugas utama...
yg ni (blog) lagi keje sampingan 
hehehhe
:-)  :-)

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~