Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 15 Oktober 2011

jom download movie....

org lain dah lama tau... aku baru nak balajo2...cam buta IT gitu kan... sudahnya sayang duit my hubby yg rajin dok beli cd... Baru gak blajo dr kawan ni minggu lepas... org lain datang LDP kat sek ambik ilmu... aku pun ambik ilmu gak... tapi ilmu ni lah... download movie dr http://jieazzmovie.net

ada lah dalam 4 movie yg aku ambik dari kawan yg ajar ni... dan semalam aku baru berjaya download sendiri movie CARS 2... semangat nak cari movie ni coz Hazim ngn Hazmi yg sangat2 suka tengok.. cuma kalau dah download, movie ni dalam MKV file... harusnya ada Media Player Classic... baru boleh tengok movie nya...

nak terang cara download pun takut salah... tapi saper2 yg nak try tu lah baca kat situ cara2 nak download movie... best ahh... drama2 korea pun ada... lagi2 lah best...

ada masa jom kita download lagi... yeaaa....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~