Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Ahad, 23 Oktober 2011

..:i sambut besday tahun ni kat Stadium @Larkin:..

19hb baru ni my besday.... so bawa my hubby ngn Hazim p Stadium kat Larkin... Cam gempak gitu sambut besday kat sana... ramai lak tu yg ada skali... best...

ekceli ada acara sukan tahunan sekolah... almaklumlah sekolah tak der padang yg besar so... tahun ni sewa stadium lah... banyak bangku kosong dr penonton... sbbnya yg datang hanya lah murid2 yg dibawa dgn 4 buah bas shj samalah ngn jumlah 4 buah rumah sukan...

thn ni agak meriah sbb semua rumah ada maskot... yg pasti rumah biru ada rama2 yg canteekk... see..

 Tahun ni rumah biru dapat naib johan.... perbarisan hanya menang no 3...
tahniah utk cikgu2 dan ahli2 rumah biru... tahun depan kita cuba lagi...

 Johan tahun ni Rumah kuning.... 
Bukan main Hazim sokong kuning sbb ada "Burung Marah" ni...

 Budak lasaak yg sesok nya terus demam n muntah..
kesian huhu~~


belum sambut my besday dengan rasminya.... nanti sambut ngn Hazim skali lah....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~