Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 29 Oktober 2011

DaH PuN SaBTu

Hari ni dah pun Sabtu.... Esok Ahad... jadinya Isnin dah sekolah semula... keje lah kan... huhu... mulalah malas bila dah 9 hari dok melepak kat rumah ajo... Lagipun tak plan ke mana langsung cuti kali ni.... lepak... tv... tv...lepak~~

sebabnya bila shift keje my hubby kol 3 hingga 11p.m... memang tak dapat nak ke mana langsung... kalau aku ajer nak berjalan ngn Hazim n Hazmi... memang lah bertuah... tak kuasa nak melawan kuasa ligat bujang berdua nih... sebab utamanya mamanya yg akan semput tak terkejar...huhu~~

Cuma cuti Deepavali my hubby ambil UL 2 hari... tu pun plan nak celebrate besday Hazim... yg lain melayan Astro yg dah ada semua channel... tu pun my hubby yg tersangkut dek offer ASTRO... Super Pack... kunun nya jimat bila guna Beyond... Tapi memang ada untung lah jugak....hehe,, yg penting aku suka tengok channel 393 One HD...  Drama korea yg the best... tersangkut aja bila habis satu drama ke satu drama... boleh dikatakan semuanya best...

Sudahnya ada jer plan nak masak itu ini... bila mengadap tv aja... hari ni pun masak bubur kacang untuk minum petang... utk lunch pantang jumpa ini


mesti masak ngn sos cili... caranya mudah... goreng ajer sotong tu ngn garam n kunyit... dah masak tambah air, sos cili... gula, bawang besar n cili padi kalau nak pedas... rasa sedap dah sedia utk di mkn... lauk ni fevret ayah kat kg... mesti rindu ayah kalau masak sotong cam ni... :-(


nak stop sini dulu... kang makin melalut pula apa yg ditulis...

Terima kasih untuk yg sudi baca entry ni

dan juga yg selalu singgah di blog ini...

TQ very Much.... Sayang korang semua... 
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~