Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 14 November 2011

Majlis Untuk Hazim @Penyampaian Sijil Tadika Iman

Hari & Tarikh : Ahad( 13 Nov 2011)
Tempat : Dewan MPJBT Skudai
Acara :Majlis Penyampaian Sijil Rangkaiuan Tadika Iman 2011

Istimewa dan tahniah untuk Hazim.... So tahun ni dah habis sesi tadika.... tahun  depan masuk darjah 1...
majlis mula dalam kol 8pg.... Untuk Hazim tadika nya buat persembahan dikir barat...  Lepas tu terus acara penyampaian sijil... Around pukul 10.3pg dah siap semua... Mak Ngah Hazim pun datang gak... Sudahnyer habis jer majlis terus p lepak2 jap kat rumah my sis kat Kulai...

Gambar pun tak banyak sangat.... jadinya layan jer lah apa yg ada



 asal bergambar jer.... mulut senyum tapi mata mesti ke lain....

 ~~Adik~~

 Mak Ngah pun ade
hasil adik Hazmi snap gambar
mamanya separuh ajer
hehe

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~