Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 18 November 2011

Keputusan UPSR 2011 & Majlis Anugerah Cemerlang SK Sekudai Batu 10

Result dah pun keluar semalam.... tapi baru hari ni sempat nak update blog... Sangat2 penat sebab semalam juga Hari Anugerah cemelang utk tahun ni....

Tahniah untuk semua guru2 tahun 6 dan juga semua guru yg turut sama membantu menaikkan GPS sekolah... Yg pasti keputusan tahun ni lebih baik dr thn lepas... ada peningkatan walaupun hanya 2 org sahaja yg dapat 5A... 10 calon mendapat 4A 1b dan 2 calon mendapat 4A 1C...

Keputusan keseluruhannya bagi BM Pemahaman, BM Penulisan, Sains dan Matematik adalah 95.9%... BI hanya 60.3%... GPS sek adalah 2.15... harap2 tahun dapat dapat dipertingkatkan lagi...

Untuk aku yg memang mengajar tahun 6.... Syukur Alhamdulillah semuanya lulus... walaupun setiap kali ujian mesti ada yg gagal.... hanya 2 org sahaja yg dapat A utk sains 6K... tahniah utk muri2 6K yg berjaya lulus subject Sains.... memang keputusan tak terjangka...  AMIN....

 TAHNIAH!!!!!
calon2 5A dan 4A
juga GB, GPK dan guru2 tahun 6

Me with calon A utk Sains 6K...
Tahniah utk Mohd Fahmi dan Mohd Shahrizal

Pagi tu juga berlangsungnya majlis anugerah Cemerlang utk tahun ini.... Sementara menunggu keputusan UPSR.... tahniah utk semua murid yg berjaya mendapat hadiah... Teruskan usaha untuk tahun depan....




Antara guru yg sempat berposing selepas selesai acara...
yg pasti semuanya berbatik 1 Malaysia
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~