Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Isnin, 28 November 2011

Setelah Seminggu Cuti Sekolah

Baru sempat nak update.... dan seminggu tu juga lah minggu yg best sbb mak ngn ayah datang sini.... dari hari Selasa sampailah hari Sabtu.... Puas juga Wan dan tok dok melayan cucu2...

 Wan ngn Hazim n Hazmi

Hari Rabu n khamis aku ke sekolah so tak dapat nak jalan2 sgt....
Cuma malam Khamis tu ke Kg Melayu Pandan ke rumah bapak saudara sebelah ayah.... ngn my sis yg kat Kulai tuh.....Terus sambung dinner kat hutan Bandar.... tapi nasib kurang baik malam tu... masa nak balik gear kete waja rosak.... nasib baik ada mekanik kebetulan berhenti dan bertanya.... Sudahnya ayah teman kan my hubby hantar kereta ke rumah mekanik tu... Dah tarik guna tali... Me, mak, Hazim n Hazmi balik ngn kete my sis... Sudahnya RM1700 untuk ganti gear box waja tuh... itupun guna yg 2nd hand...huhuhu.


Pagi Jumaat ke Pasar Borong Kota Tinggi... Me tak pernah pergi pun... 1st time sampai sana... Ini pun ikut my sis yg ajak jalan2... bole tahan murah kain baju yg dijual... Me borong tudung n blouse... mak pun beli tudung n jubah...My sis pun sakan memborong.... Yg lelaki semuanya tukang memerhati aja.... Balik lepak2 kat Kulai.... Dalam kol 6 ptg dah gerak balik Skudai coz malam tu mekanik janji nak hantar Waja....

my luvly ayah

hari Sabtu hantar Wan ngn Tok ke rumah my sis.... malam ni diaorg nak bergerak ke KL... Esok Pg nak balik Baling... Hazim menangis bagai nak rak rindu... Bila Tanya Hazmi.... Wan balik rumah wan... Pagi tadi bangun tido Hazmi cari wan kat bilik sebelah... Katanya juga "Wan dah balik rumah wan".... Yg pasti semuanya saling rindu merindui...hehe
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~