Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Rabu, 7 Disember 2011

@Skudai Bowl

Rasanya dah berminggu juga bawa Hazim p main bowling kat Skudai Prade... dah byk kali bawa... tapi ni la first time bagi dia pakai kasut bowling.... biasanya curi baling jer...  kali ni aku memang la malas  nak join...

 Budak excited first dapat pki kasut bowling
bak kata my hubby "papa dah ada kawan main bowling, mama bila lagi?" 
huhu

ekcelli p pun sebab nak survey2 bola bowling utk my hubby... Dulu dah ada tapi hazim dah jatuhkan bola bowling tu kat tangga... retak sudah... Ni cadang nak beli ganti lah... tapi rezeki tak der... puas tunggu kedainya tak buka2 juga...

 Ni lah bola paling ringan yg ada kat situ...
nasib baik terangkat juga dek Hazim

 peace yoo

Sudahnya main ajer lah... layankan Hazim yg baru blajar nak baling... hazim dah kepenatan... my hubby yg habiskan 3 frame...
 Adik
naper gambar ni jadi terang benderang plak
 Khayal main angry bird



len kali p lagi... aku kena join skali lah... asah balik bakat dah terpendam.....
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~