Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 8 Disember 2011

Update~~Gaji Baru Cikgu2~~khas untuk kakikangan kerajaan... Mesti Suka kan!!

Ni tak lain tak bukan.. pasal SBPA atau yg lebih best pasal gaji lah... semua tertanya gaji sendiri... Lepas ni utk Cikgu2 yg biasa dgn PPPLD dan PPPS pun dah takder lagi... semua digantikan dgn PPP Pegawai Perkhidmatan Pendidikan..Ni lak gaji2 cikgu yg baru utk thn depan...

 Mek kita pilih SBPA k

aku dah leh agak dah coz boleh lah kira2 sendiri dari sini... aku pun dapat tau dari member... dia yg bagi link ni....
http://www.lp.gov.my/wdownloads/Lampiran C (Gaji).pdf
yg ni dia bg contoh DG41 
http://www.lp.gov.my/wdownloads/Lampiran C (Gaji 2).pdf  
yg ni plak tangga gaji Perkhidmatan Kejuruteraan dan Perkkhidmatan Pentadbiran
JOm sapa2 nak try kira....

contoh yg dia bagi utk DG41... aku tak tau lah utk yg lain.... 
nak tau lagi leh p kat sini
www.lp.gov.my
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~