Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Jumaat, 16 Disember 2011

@Food Court TESCO Bkt Indah

Hari ni pagi2 dah kuar menunaikan permintaan Hazmi nak jenjalan... dah baper hari Hazim n Hazmi dok minta nak beli mainan motor kat TESCO.... sebelum ke TESCO, Ke celcom centre dulu utk ambik simcard ganti sbb simcard my hubby hilang... pastu tukar plan yg ada skrg ke plan fmly 5+1...

masuk TESCO cari mainan dulu... yg pasti skrg ni kalau beli semuanya mesti sama... padahal beza umurnya 4 thn... tapi dah macam kembar... dah beli apa2 yg patut terus ke food court utk lunch...

Tak sabar nak main mainan motor.... 
sambil tunggu order mknan dah buka kotak nak main juga


hazim n papa

khusyuk nya mian motor adik

smile
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~