Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Khamis, 22 Disember 2011

~~JoM Ke seKoLaH~~

tak sempat tol nak update... Nak kata bz tak juga coz cuti, tapi tak dapat sgt peluang nak guna intenet skrg ni sbb my hubby ngn Hazim sibuk dok main game Empires & Allies kat FB... sudahnya aku pun terjebak sama main... lagilah dok berebut broadband nan satu ni...isk2... susah jadinya...

Skrg ni Hazim dok main PSP dia... sempatlah aku ambik turn jap... Nanti ptg bila my hubby blk keje kompem dia lak nak main game tu... susah sungguh cam ni... memang nak kene daftar streamyx gak ni...  huhu

My hubby minggu ni keje pagi so kol 3pm dia dah balik.... memang minggu ni bz dok keluar petang2 membeli semua kelengkapan sek Hazim... dah settle semua tinggal yuran2 yg akan dibayar bila sek buka... apa2 yg dah dibeli... Jom tengok hasil belian @Kipmart dan @Angsana....

2 pasang baju sek keb
2 pasang baju melayu utk sek agama
Tali pinggang
kain sampin hitam utk sek agama juga
Cost semua RM188.40

Beg kartun bakugan RM45
pencil box angry bird RM6
Hazim yg pilih sendiri... 
Bukan main suka dapat beg tu

Songkok utk sek agama juga

2 pasang kasut
Prefer Pallaz Jazz ni sbb tahan lasak..
Lg satu suka design ni sbb tak perlu guna byk kapur kasut
sbb mama juga yg dok pulun kapur kasut nanti...

kapur kasut pun prefer yg ni 
puas cari ada kat Giant je..
pernah guna yg lain tapi tak seputih kapur kasut ni

Hazim snap sndr gambar ni sbb excited ngn beg baru

Tinggal minggu ni jer cuti sek... minggu depan dah start meeting bagai... 28hb Hazim pun ada taklimat dan pendftaran utk sek agama dan juga exam utk tentukan kelas yuran dan buku2 sek agama lebih mahal dr sek keb... around RM170... ... 3hb thn dpn pendaftaran kat sek keb dan juga exam lagi utk tentukan kelas bayar barang2 keperluan sek lak around RM150... harap Hazim dapat sesuaikan diri nanti kat sek... Cuma tak risau sbb Hazim sama2 ikut mama p sek.... :-)




##Ni baru seorg.... cam ner lah yg ada anak ramai bersekolah kan.... mesti lagi byk nak kena sediakan... Bersyukur dgn apa yg ada sekarang.... AMIN...
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~