Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Sabtu, 31 Disember 2011

*SELAMAT TAHUN BARU 2012*

*ASSALAMMUALAIKUM* 
*Hari ini adalah hari terakhir untuk tahun 2011* 
*Dalam beberapa minit lagi kita semua akan menyambut kedatangan tahun 2012* 
*Dikesempatan ini.. aku ingin mengucapkan*
*SELAMAT TAHUN BARU 2012*



*Semoga kedatangan tahun baru ini..*
*perhubungan kekeluargaan dan persahabatan semakin erat dan berpanjangan*
*insyaallah amin.* 
  *Semoga tahun ini akan menjadi yg lebih baik dari tahun lepas khususnya utk aku  ..suami..anak2..keluarga..& rakan2 semua.*
*Semoga apa yang tidak dapat dimiliki pada tahun lepas akan dapat diperolehi tahun ini*
amin..amin..amin.. insyaallah.
Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~