Klik2 TaBuNg UnTuK HaZiM n HaZmi

Pengikut

Selasa, 3 Januari 2012

result exam Hazim utk sek agama dan kedudukan kelas...

2hb haru tu aku  p sek agama utk bayar yuran sek agama Hazim dan juga nak tgk result exam... Nak tau juga Hazim masuk kelas yg mana satu... memandangkan masih cuti sek... aku tak bawa hazim p sekali... my hubby yg jagakan hazim n hazmi... aku keje kat sek cam biasalah... semua cikgu sibuk dok buat persiapan utk kelas2 tahun 2012...

disebabkan update agak lambat.... tak nak citer panjang.... Jom tengok result n kelas hazim utk sekolah agama....

Hazim Ikhwan Bin Sahfarin
Hazim dapat 92%
dan dapat kelas pertama 1A

Semua ada 5 kelas... dr A sampai E... ada dua orang murid perempuan yg dapat 100%.... satu kelas ada lebih kurang 20 orang... jadi sesi persekolahan Hazim bermula pada 4hb... Kelas hazim bermula dr pukul 2 sampai 3.30ptg... jadinya lepas sek keb hazim akan datang ke ssek agama lak... Nasib baik dekat jer sek agama ngn sek keb... tak sampai 5 minit dah sampai... 

harap2 Hazim dapat menyesuaikan diri sebab dalam kelas hazim ni ada juga budak darjah 2 sek keb... semoga dipermudahkan  dan diterangkan hati Hazim untuk mempelajari apa yg kan diajar nanti... AMIN...

Tiada ulasan:

Kalau dah singgah Jangn Lupa Tinggalkan link/URL blog korang kat bawah..... Senang tuan blog ni nak wat kunjungan balas.......

~~Jom Tukar Link ~~